Severijn Hulshof advocaten

Werkgever
Severijn Hulshof advocaten

Severijn Hulshof staat voor snelle en adequate ‘hands-on’ advisering en begeleiding. Wij zijn een nichekantoor met ruime ervaring op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht en aanverwante rechtsgebieden. Wij kennen onze markt en de markt kent ons. Dat is het resultaat van onze grote betrokkenheid bij onze cliënten en hun zaken. 

In GWW- en infrawerk zijn wij de absolute specialist maar ook op andere bouwrechtgebieden zoals geïntegreerde contracten of aanbestedingen kunt u op ons rekenen. Bij elke stap in de bouw speelt het recht een rol: van de aanbesteding tot de contractafsluiting en van de uitvoering tot de oplevering van het project alsmede bij de afwikkeling van garanties, gebreken en aansprakelijkheden. Bij al die stappen staan wij sinds jaar en dag aannemers, adviseurs, opdrachtgevers en andere betrokken partijen bij. Wij zoeken naar optimale oplossingen voor onze cliënten. Als het nodig is, gebeurt dat via een juridische procedure. Maar vaak zijn er meer en betere mogelijkheden.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.