Advocatenkantoor Vahl

Werkgever
Advocatenkantoor Vahl

Advocatenkantoor Vahl hanteert het laagste uurtarief van de regio en staat haar cliënten bij op alle veel voorkomende rechtsgebieden. U kunt bij ons rekenen op een grote mate van betrokkenheid, laagdrempeligheid, maar natuurlijk ook een professionele aanpak van uw zaak.

Mr. Wim Vahl is sinds 2003 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels een jarenlange (proces)ervaring opgebouwd binnen de Algemene Praktijk. Het kantoor heeft service en dienstverlening hoog in het vaandel staan, maar vooral ook simpelweg het bieden van hulp waar dat nodig is. Naast de algemene praktijk ligt het zwaartepunt bij het Familierecht en het Strafrecht, met specialisaties in het Verkeersrecht, Opiumzaken, Jeugdrecht en BOPZ zaken. Wim Vahl, advocaat Barneveld is naast zijn praktijk ook buiten kantoor betrokken bij een aantal non-profit organisaties op het gebied van zorg, welzijn en cultuur en is daarbij werkzaam op zowel adviserend, bestuurlijk als uitvoerend niveau.

Wim Vahl is ingeschreven als advocaat bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

De visie van het kantoor is vooral ook gericht op een praktische, no nonsense aanpak. Een 9 tot 5 mentaliteit past daar niet bij. Als het nodig is staan wij 24 uur per dag tot de beschikking van de cliënten. Via het mobiele nummer (06 2460 3640) kan ook via Whatsapp vrijblijvend en zonder kosten een vraag of probleem worden voorgelegd. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.