Hekkelman Advocaten | Notarissen

Werkgever
Hekkelman Advocaten | Notarissen

Advocaten en notarissen

Al meer dan 30 jaar werken onze advocaten en notarissen op verschillende terreinen met elkaar samen. De advocaten houden kantoor in Nijmegen, de notarissen in Nijmegen en Arnhem. Voorbeelden zijn het familie- en erfrecht, het ondernemingsrecht en vastgoed. Het verschil in de wijze waarop een advocaat en notaris een juridisch vraagstuk benadert in combinatie met hun kennis en expertise leidt tot creatieve en vaak vernieuwende oplossingen voor de cliënt.

Cultuur

De cultuur van Hekkelman is informeel, toegankelijk en no-nonsense. We verlangen van onze advocaten en notarissen dat ze niet alleen topjuristen zijn maar ook beschikken over de noodzakelijke soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren. Het ontwikkelen van ondernemerschap vinden we belangrijk. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met respect voor ieders eigenheid. Promoveren of les geven aan studenten? We geven daarvoor graag de ruimte. De diversiteit van onze mensen maken ons een kleurrijk kantoor en dat is zichtbaar in onze huisstijl.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van onze kantoren is prima. Vanaf het station Arnhem of Nijmegen is het ongeveer 12 minuten lopen en we beschikken zowel in Nijmegen (achterzijde Oranjesingel 41) als in Arnhem over eigen parkeergelegenheid. Klik hier voor de adressen van de kantoren.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.