PNO Consultants BV

Werkgever
PNO Consultants BV

Vanuit onze eigen start-up-wortels zijn we uitgegroeid tot marktleider in innovatie en funding consultancy in Nederland en Europa sinds we begonnen in 1985. PNO is verbonden met een uitgebreid Europees netwerk van innovatieve partners, zoals bedrijven – van startup tot multinational, onderwijsinstellingen en universiteiten, sectororganisaties en technologieplatforms. Dit netwerk zetten wij in voor onze klanten, en om een steentje bij te dragen aan het innovatiebeleid van Nederland en de EU. Wij verstrekken innovatie- en subsidieadvies en starten ook op eigen initiatief projecten op die aansluiten op Nederlands of Europees stimuleringsbeleid.

DIENSTEN

U kunt bij ons terecht in elke fase van uw ‘weg naar succes’. Ofwel: van ambitie tot impact. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het aanscherpen van uw innovatiestrategie, of de analyses die daaraan vooraf gaan. Wij brengen u in contact met potentiële samenwerkingspartners, helpen u met het vergaren van benodigde kennis, en adviseren u over subsidies en andere fundingmogelijkheden. Jaarlijks vragen wij voor duizenden organisaties subsidies aan, waarbij ons slagingspercentage bovengemiddeld is. Alle activiteiten die bijdragen aan het succes van uw subsidietraject, zoals de verplichte subsidieadministatie of juridisch advies en ondersteuning, kunt u aan ons overlaten. Bekijk al onze diensten.

 

PNO IN AUGMENTED REALITY

Van ambitie naar impact in augmented reality! PNO AR voegt een extra dimensie toe aan het proces dat elk bedrijf en elke organisatie doorloopt. Dat is niet alleen boeiend om te zien. Het geeft ook inzicht in welke stappen wanneer moeten worden gezet en hoe PNO daarbij kan ondersteunen. Bekijk hier hoe de PNO AR app werkt.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.