Asito

Werkgever
Asito

Asito verbindt

Missie, visie en kernwaarden

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop. Alleen zo komen we samen tot de beste resultaten. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Diversiteit & inclusiviteit

Iedereen hoort erbij. Iedereen verdient het om beoordeeld te worden op zijn of haar kwaliteiten. Iedereen verdient een eerlijke kans. Dat vat volgens Asito de termen diversiteit en inclusiviteit samen. En dat is ook de filosofie die wij aanhangen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop. Na het mislukken van de klimaattop in Kopenhagen (2009), besluit Asito als eerste schoonmaakbedrijf om 100% klimaatneutraal te gaan werken. In 2010 lanceert Asito haar duurzaamheidproject 1.000.000 druppels en in 2011 vindt de eerste editie van het Nationaal Integratiediner plaats.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.