Vaessen advocaten

Werkgever
Vaessen advocaten

Het kantoor biedt professionele juridische rechtsbijstand aan het bedrijfsleven, aan particulieren (ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand) en aan instellingen. Met als basis een gedegen opleiding en ruime ervaring wordt de algemene praktijk gevoerd met specialisaties op de rechtsgebieden arbeidsrecht, erfrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, personenschade en aansprakelijkheid, vastgoed- en huurrecht en het verbintenissenrecht.

De dienstverlening is uitdrukkelijk laagdrempelig, zodat iedereen in het Land van Cuijk en omstreken van de diensten van het advocatenkantoor gebruik kan maken. Tezamen met het ondersteunend personeel vormen de advocaten een hecht team dat pal staat voor de belangen van de cliënt.

Of u bij ons aanklopt voor juridisch advies dan wel voor rechtsbijstand in een gerechtelijke procedure, onze advocaten zullen uw belangen vakkundig behartigen.


Het kantoor mag sinds 2005 het Viadicte keurmerk 'Met Recht Tevreden' voeren. Dit betekent een kwaliteitsgarantie voor de cliënt, zowel op vakinhoudelijk gebied als op het gebied van de kantoorvoering. Afspraken over de vergoeding van de diensten van het kantoor en de werkwijze worden schriftelijk vastgelegd.

Uiteraard wordt regelmatig met de cliënt de stand van zaken besproken en de route zonodig aangepast aan diens wensen. Daarbij wordt naast aandacht voor de kosten en baten zeker het menselijk aspect niet uit het oog verloren.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.