Van der Feltz advocaten N.V.

Werkgever
Van der Feltz advocaten N.V.

Van der Feltz is opgericht in 2006 en met zo’n 20 advocaten is dit een middelgroot en sterk gespecialiseerd kantoor. Sinds de oprichting in 2006 zijn wij actief binnen de niches van het vastgoedrecht, bestuursrecht en de cassatiepraktijk, maar wij hebben onze specialismen uitgebreid, naar onder meer milieurecht, energierecht, aanbestedingsrecht, civiel bouwrecht en belastingrecht.

Dankzij de kleinschaligheid zijn wij in staat onze cliënten binnen de sectoren Bouw- en Vastgoed, Energie, Industrie, en Overheid optimaal te bedienen met een individuele, persoonlijke benadering. Daarnaast kennen we elkaars kwaliteiten door en door. Eén ding hebben we gemeen: ‘we all love law’, wat ons drijft om voortdurend op hooggespecialiseerd niveau met ons vak bezig te zijn en ons te blijven ontwikkelen op zoek naar de beste oplossingen voor onze cliënten.

Wij kunnen u bijstaan op de volgende gebieden:


Heeft u een vraag voor onze advocaten? Neem dan contact op of benader ons direct via de teampagina.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.