TenneT TSO B.V.

Werkgever
TenneT TSO B.V.

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgen we voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die we bedienen

Toonaangevende Europese netbeheerder

Met ongeveer 4.000 medewerkers realiseren we een omzet van 3,9 miljard euro en een totale activawaarde van 20 miljard euro. TenneT is een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten op land en op zee. Onze focus ligt op het ontwikkelen  van een geïntegreerde  Noordwest-Europese energiemarkt en het faciliteren van de energie transitie. TenneT zet zich in om te voldoen aan de behoeften van de samenleving door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn. Taking power further.

TenneT in de keten

TenneT vervult een sleutelrol in het systeem van de elektriciteitsvoorziening. Deze keten bestaat uit producenten van elektriciteit uit zowel conventionele als een snelgroeiend aantal hernieuwbare bronnen, netbedrijven die elektriciteit transporteren (waaronder TenneT), elektriciteitsleveranciers, afnemers (industrie en kleinverbruikers) en zogeheten ‘prosumenten’: energieverbruikers (consumenten) die ook optreden als producenten. 

Het hoogspanningsnet van TenneT staat in verbinding met regionale en lokale distributienetten die worden beheerd door verschillende andere netbedrijven en met industriële grootverbruikers.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.