Advocaten van Dejurist

Werkgever
Advocaten van Dejurist

De Advocaten van DeJurist zijn zeer ervaren en gedreven advocaten die niet alleen minimaal 25 jaar of langer werkzaam zijn in de juridische praktijk maar daarnaast in staat zijn om met een helikopterview naar zaken te kijken in plaats vanuit een juridische tunnelvisie. Zo adviseren Advocaten van DeJurist niet alleen over de juridische aspecten van een probleem maar met name ook over de beste strategie om een snelle, goede en vooral duurzame oplossing te bereiken.

 

In complexe problemen praktische oplossingen aandragen, niet alleen de juridische aspecten van een zaak in kaart brengen maar ook de financiële en commerciële aspecten én alles in begrijpelijke taal aan de cliënten uitleggen, dat is waar Advocaten van DeJurist voor staan.

 

Ons kantoor bevindt zich in Maastricht maar onze klantenkring is verspreid door heel Nederland en daarbuiten. Wij combineren juridische kennis met strategisch inzicht om u met raad en daad bij te staan op een duidelijke, efficiënte en praktische wijze.

 

Advocaten van DeJurist is de specialist in het oplossen van complexe juridische kwesties op het gebied van arbeidsrecht waaronder ook de verplicht gestelde bedrijfspensioenfondsen, cao-recht, ondernemingsraden, sociaal zekerheidsrecht, contractenrecht en huurrecht.

 

Centraal in de kantoorfilosofie van Advocaten van DeJurist staan:

  • intelligente en integere manier van werken

  • directe en duidelijke communicatie

  • geen “van negen tot vijf” mentaliteit, ook bereikbaar in de avonduren

  • concurrerende tarieven als gevolg van een efficiënte manier werken

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.