Corendon

Werkgever
Corendon

WELKOM IN DE VAKANTIEWERELD VAN CORENDON

Bij Corendon betekent op vakantie gaan, genieten met een hoofdletter G. We proberen ieders vakantiedroom waar te maken en die opdracht nemen we heel serieus. Of het nu om gezinnen met (jonge) kinderen gaat, stelletjes die samen wat rust en romantiek zoeken of jongeren die feesten en uitgaan op de hotspots van Europese en niet-Europese bestemmingen. En voor iedereen geldt: Altijd de beste vakantiedeals!

Naar de zon met Corendon

Wij verzorgen elk jaar de vakanties van ruim 750.000 Nederlandse en Belgische passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze missie is om jou en je reisgezelschap op al onze bestemmingen de beste reiservaring te bieden tegen de scherpste prijs. 

Vernieuwende concepten

Corendon is een van de grootste trendsetters in reizen in Nederland en België. In 2000 begonnen als Turkije-specialist en in minder dan 20 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator als het gaat om vele populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast hebben we eigen hotels en een eigen luchtvaartmaatschappij tot onze beschikking.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.