Wieringa Advocaten

Werkgever
Wieringa Advocaten

Ons kantoor

Wieringa Advocaten is een van oudsher gerenommeerd kantoor in Amsterdam. Altijd op eigen kracht gegroeid, staan wij al meer dan 65 jaar bedrijven, (overheids)instellingen en particulieren bij in hun juridische handel en wandel. Voor dienstverlening over de grenzen werken we binnen onze netwerken nauw samen met advocatenkantoren in Europa en de rest van de wereld. Kwaliteit, snelheid en maatwerk zijn typerend voor onze werkwijze.

Ons profiel

Wieringa is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Internationaal georiënteerd, maar met een stevige fundering in de Nederlandse bodem. Ons kantoor kenmerkt zich door de korte lijnen. Bij Wieringa weet u altijd wie er voor u werkt en zijn de advocaten makkelijk en direct benaderbaar. Onze omvang brengt mee dat we u persoonlijk kennen, maar toch met voldoende mensen zijn om snel veel werk te kunnen verzetten en vrijwel alle juridische specialismen te kunnen inzetten.

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. Ivoren torens zijn mooi en het recht is onze grote liefde, maar wij vertellen u bij voorkeur toch concreet waar het om gaat. En denken met u mee richting praktische oplossingen. Op die manier werken we met veel van onze cliënten al jarenlang samen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De advocaten van Wieringa werken vanuit vier praktijkgroepen: Ondernemingsrecht; Vastgoed, Bouw- en bestuursrecht; Insolventierecht en Arbeids- en ambtenarenrecht. Stagiaires en medewerkers zijn vaak gelijktijdig actief in twee praktijkgroepen en werken dus met veel verschillende collega's samen. Vanuit de vier praktijkgroepen worden zo'n 25 rechtsgebieden bestreken.

Werken bij Wieringa

De werksfeer bij Wieringa Advocaten kenmerkt zich door een grote persoonlijke inzet, die gepaard gaat met een vriendschappelijke teamgeest. Centraal staat daarbij dat we allemaal op kwalitatief hoog niveau met ons vak en voor de cliënt bezig zijn. Je treft daarom bij ons geen onderlinge competitie, maar een werksfeer waarin iedereen vanuit zijn specifieke kennis en vaardigheden bijdraagt aan het beste resultaat. Wij streven er daarbij naar de inzet voor het werk niet ten koste te laten gaan van het leven buiten kantoor.

Regelmatig is op ons kantoor plaats voor student-stagiaires en advocaat-stagiaires of advocaat-medewerkers met een goed ontwikkeld juridisch inzicht, gecombineerd met een zakelijke aanleg, communicatieve vaardigheden en, zo mogelijk, een goede talenkennis.

Voor meer informatie | contact?

Postadres:

Postbus 10100
1001 EC Amsterdam
Bezoekadres:
IJdok 17
1013 MM Amsterdam
Telefoon:
+31 (0)20 624 6811
Fax:
+31 (0)20 627 2278
E-mail:
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.