Verbond van Verzekeraars

Werkgever
Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars is de brancheorganisatie van schade- en levensverzekeraars. Wij vertegenwoordigen ruim 95 procent van alle verzekeraars in Nederland. Naast verzekeraars zijn ook herverzekeraars, insurtechs, premiepensioeninstellingen en ondernemingen die zich bezighouden met banksparen bij ons aangesloten. Wij behartigen de belangen van al die leden, spelen in op maatschappelijke ontwikkelingen en verbinden op die manier de verzekeringssector met de samenleving.

ONZE ROL
 

In de praktijk betekent dit dat we dagelijks in gesprek zijn met de overheid, de Haagse en de Europese politiek, diverse andere (branche)organisaties, toezichthouders, NGO’s en de media. We denken en praten graag mee over allerlei onderwerpen. Denk aan de oudedagsvoorzieningen of de sociale zekerheid in ons land, maar ook aan de beveiliging van woonhuizen of de gevolgen van klimaatverandering. Daarbij staat het klantbelang voorop.

PLATFORMFUNCTIE
 

Naast de belangenbehartiging bieden we onze leden de gelegenheid elkaar bij het Verbond te ontmoeten. U bijdragen aan onze visie en beleid op financieel-economische zaken en maatschappelijk relevante thema’s. In ons hightech InsuranceLAB kunnen verzekeraars en InsurTechs samen innoveren en van elkaar leren.

Het Verbond signaleert trends, deelt kennis en is zowel spreekbuis als aanspreekpunt.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.