Nyenrode Business Universiteit

Werkgever
Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen.

Nyenrode is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie. Wij hebben twee iconische locaties: Amsterdam en Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in het hart van de stad. Deze bijzondere locatie stimuleert de verbinding tussen bedrijfsleven en de academische wereld en draagt bij aan onze nationale en internationale ambities. Wij streven ernaar tot de top 20 van Europese Business Schools te behoren, en onze uitbreiding in Amsterdam is hier een belangrijk onderdeel van.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen ligt op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel. Op deze plek, onze hoofdlocatie, ligt de nadruk op het belang van samen werken, samen leven en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders. 

Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.