Brunel

Werkgever
Brunel

Wil jij je als jurist inhoudelijk specialiseren binnen een afwisselende werkomgeving? Dan is Brunel Legal voor jou dé carrièrepartner! Bij Brunel Legal staat jouw ontwikkeling centraal. Inhoudelijk bieden wij je uitdagende opdrachten aan bij toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven en bij de (Rijks)overheid. Tegelijkertijd neem je deel aan een opleidingsprogramma dat bestaat uit collectieve en individuele onderdelen.

Brunel Legal carrière

Bij Brunel Legal kun je terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen met tal van opdrachtgevers, van de decentrale overheid tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals.

Jouw ontwikkeling

Als jurist van Brunel Legal neem je deel aan een collectief opleidingsprogramma, dat aan overheidsjuristen en bedrijfsjuristen de mogelijkheid biedt om op de hoogte te blijven van de laatste juridische ontwikkelingen. Daarnaast stellen wij ook een individueel opleidingsprogramma voor je op, waarvan een postacademische opleiding aan de Grotius Academie of een ‘ursus bij OSR onderdeel kan uitmaken.

Brunel Legal is er voor jou

Afwisseling, diversiteit en flexibiliteit en dat alles met de zekerheid van een dienstverband. Ben je ZZP’er? Ook voor freelance-klussen kun je terecht bij Brunel. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten, waardoor jij kunt doen waar je goed in bent: je vak uitoefenen. Wat zeg je ervan, zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij voor jou de deuren naar toonaangevende organisaties.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Brunel