Janse Advocaten

Werkgever
Janse Advocaten

Ons kantoor beschikt over een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij zijn specialist op het gebied van  Letselschade, Aansprakelijkheidsrecht, Verzekeringsrecht en Arbeidsrecht. Daarnaast beschikken wij over specialistische kennis en ervaring op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht (auteurs- en merkenrecht) en het ondernemingsrecht in brede zin.

Voor het plannen van een vrijblijvend intakegesprek kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Indien u direct wilt worden doorverbonden met één van onze advocaten kan dit uiteraard ook. Een eerste telefonisch consult met één van onze advocaten is ook altijd volledig vrijblijvend!

Of het nu gaat om een advies of een procedure, het voorkomen of oplossen van een geschil of een second opinion, wij zijn u graag van dienst!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.