HVG Law

Werkgever
HVG Law

Over HVG Law

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. Door onze strategische alliantie met EY Tax en onze innovatieve en oplossingsgerichte benadering zijn wij toonaangevend in de markt. HVG Law is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met kantoren in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en onze Legal Desks in de Verenigde Staten (New York, Chicago  en San Jose) en zijn onderdeel van het internationale EY Law netwerk.

Stagemogelijkheden

Als eind bachelor- of masterstudent (WO Rechten) kun je een student-stage komen lopen op één van de HVG Law kantoren. Als student-stagiair word je vanaf dag één als volwaardig teamlid betrokken bij alle vakinhoudelijke en sociale activiteiten. Je zult de advocaten en notarissen van HVG Law ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt de kans te proeven aan de advocatuur of het notariaat, ervaren hoe multidisciplinaire teams samen werken en mee te werken aan interessante zaken.

Voorwaarden

Een stage duurt 2 maanden en is fulltime. Je kunt zelf aangeven naar welke periode, vestiging en rechtsgebied jouw voorkeur uitgaat. De stagevergoeding bedraagt € 750,- bruto per maand.

Belangstelling?

Bekijk onze algemene vacature onder Apply Now en solliciteer! Hier upload je je cv, een motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Wanneer wij voldoende aanknopingspunten zien, volgt een sollicitatiegesprek met leden van de student-stagecommissie. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je een aanbod om stage te komen lopen.

Wil jij kennis maken met HVG Law?

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden aan studenten, starters en ervaren professionals?

Neem contact op met onze recruiter:

Eva van der Laan

eva.van.der.laan@hvglaw.nl
+31 (0) 6 52 46 56 98
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.