Port of Amsterdam

Werkgever
Port of Amsterdam

Port of Amsterdam zoekt altijd nieuwe mogelijkheden om sneller, slimmer en schoner te worden. De circulaire economie en de energietransitie brengen nieuwe, innovatieve spelers naar de haven en bestaande bedrijven vernieuwen.  Op het gebied van logistiek en bereikbaarheid stimuleren we onder meer transport via water en spoor. En door digitaal te denken en te werken, helpen we onze klanten hun (logistieke) processen sneller, slimmer en schoner in te richten.

Als zelfstandig havenbedrijf hebben we armslag om groei en waarde te realiseren. We creëren mogelijkheden om vernieuwend samen te werken en te ondernemen. Dit doen we op zowel vertrouwde als op nieuwe werkterreinen, binnen én buiten het Noordzeekanaalgebied, nationaal en internationaal.
Daarom is onze missie: Grensverleggend waarde creëren.

In 2030 is de Amsterdamse havenregio een dynamische metropoolhaven die de krachten bundelt van de drie sterke kernen van Amsterdam:

  1. Het logistieke knooppunt van wereldformaat 
  2. De hoogwaardige regionale industrie
  3. De veelzijdige dienstverlener voor de stad
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.