Gemeente Soest

Werkgever
Gemeente Soest

In het centrum van Nederland ligt Soest. Een prachtige, groene en actieve gemeente, vlakbij de steden Utrecht en Amersfoort. Soest is rijk aan duinen, bossen, heide en weilanden. De gemeente telt ruim 45.000 inwoners en bestaat uit de dorpskernen Soest, Soesterberg en het buurtschap Soestduinen. De gemeente staat bekend om de vliegbasis Soesterberg en het Nationaal Militair Museum. Daarnaast trekken de natuurgebieden zoals de Soesterduinen vele natuurliefhebbers. Fun fact: Soest kreeg in 1816 een officieel gemeentelijk wapen. Het is het enige gemeentelijke wapen in Nederland met een helm in plaats van een kroon.

Werken voor de gemeente Soest

Gemeente Soest telt ruim 230 medewerkers. Kom je werken voor Soest dan kom je terecht in een informele en toegankelijke werkomgeving. Er wordt dagelijks hard gewerkt aan resultaten voor onze inwoners en bestuur. We streven continu naar verbetering en hebben daarbij als uitgangspunt: slagvaardigheid, vernieuwing en eigen verantwoordelijkheid. Die instelling vragen wij ook van onze medewerkers en daarom zoeken wij bij nieuwe collega's vooral naar twee dingen: durf en drive.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.