BrandMR

Werkgever
BrandMR

 

Werken bij BrandMR. 

Brandmeester. Een kantoor dat het allemaal anders doet. Met een gloednieuwe service die voorpaginanieuws werd bij het FD. En die niet voor niets door minister Dekker werd betiteld als een “uitermate interessant initiatief”. 

Brandmeester wil verandering. Wil het recht ook toegankelijk maken voor mensen die het recht steeds vaker mijden. Omdat ze opzien tegen de hoge en onvoorspelbare kosten van een advocaat. Daarom biedt Brandmeester particulieren zonder rechtsbijstandsverzekering juridische hulp voor een vaste, lage prijs. Aan de hand van vier eenvoudige stappen en een online dossier weet je precies waar je aan toe bent en wat je uiteindelijk kwijt bent. 

Deze heldere en toegankelijke benadering vind je ook terug op onze werkvloer. Zodra je de deur bij ons opendoet, voel je de ambitie en de levendige sfeer. Het is makkelijk om je er meteen thuis te voelen. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren juristen en advocaten. Iedereen gaat collegiaal met elkaar om en wil het beste voor zijn klanten. Een inspirerende plek waar je persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plek inneemt.

Meer weten? Kijk op https://www.brandmr.nl.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.