Eerlijkmetrecht

Werkgever
Eerlijkmetrecht

Eerlijkmetrecht is de juridische sparringpartner van iedereen die wil weten waar hij of zij aan toe is. Wij hanteren geen ellenlange onleesbare adviezen en hebben oog voor jouw wensen en ambities.

Onze kracht? Die zit hem in de combinatie van deskundigheid en snelheid! Onze specialisten ontzorgen je, zodat jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent! Daarvoor werken we samen met partners met diezelfde no-nonsense mentaliteit. Wij staan klaar om samen met onze opdrachtgevers hun ambitie en daarmee missie te realiseren. Al onze specialisten doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Dit is wat wij noemen, BUSINESS HAPPINESS!

Wil je zelf deze BUSINESS HAPPINESS ervaren? Neem dan hier contact met ons op, dan helpen onze specialisten je gelijk verder!


Onze missie

‘Business Happiness’ voor zowel onze opdrachtgevers als onze eigen mensen streven we business happiness na!

Extern wil dat zeggen dat we de opdrachtgever en haar vraag centraal stellen en begrijpen waar de opdrachtgever vandaan komt. Oftewel: we streven ernaar om de ambitie van onze opdrachtgever te faciliteren, te optimaliseren en mede te realiseren.

Intern wil dat zeggen dat we zoveel mogelijk werken vanuit onze talenten. Oftewel: we streven ernaar om zoveel mogelijk te opereren vanuit onze passie en intrinsieke motivatie.

Onze visie

Eerlijkmetrecht bruist van de energie en ambitie. Jij kijkt met een frisse blik naar de wereld en vraagt je af of zaken niet slimmer, sneller en goedkoper kunnen. Je wilt het anders aanpakken. Net als wij! Juridisch advies moet betaalbaar en laagdrempelig zijn. Dat realiseren wij door transparantie, toegankelijkheid en duurzaamheid als uitgangspunten te nemen voor al onze relaties.

Wij helpen je met de realisatie van jouw ambities. Eerlijkmetrecht werft juridisch talent en leidt ze op tot breed inzetbare (bedrijfs-)juristen om jou te kunnen voorzien van het beste juridisch advies voor een scherpe prijs. We stimuleren persoonlijk leiderschap en talent van onze specialisten en benutten hun vermogen om te innoveren. Dat is nodig om voorop te blijven lopen in een wereld die razendsnel verandert. We willen de meest klantgerichte juridische dienstverlener zijn die je helpt met het realiseren van jouw ambities.

MVO

In het verlengde van haar kernwaarden en missie vindt eerlijkmetrecht het belangrijk om ook op het gebied van duurzaamheid en ethiek bij te dragen aan het maatschappelijk belang.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.