MKBrecht

Werkgever
MKBrecht

Onze cultuur

Sinds 2001 zijn wij actief. Wij zijn begonnen als een no-nonsense juristenkantoor. En dit zijn wij nog steeds. Bij ieder juridisch kantoor staat de cliënt centraal, maar bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij willen je graag informeren, bijstaan en natuurlijk je situatie aanhoren.

Geen moeilijk taalgebruik, gewoon simpele taal die voor iedereen duidelijk is. Juridische termen leggen we je graag uit, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

We groeien heel hard en dat is ook te merken aan onze collega’s. Wij trekken ambitieuze en ondernemende mensen aan en willen het onderste uit de kan halen om onze cliënten te helpen.

En we groeiden

Als ondernemers liepen wij, en velen met ons, vaak tegen hetzelfde probleem aan. Waar vind je juristen die ook echt tijd hebben als je ze echt nodig hebt en die je met de nodige zorg verder helpen. Dat gaat verder dan uurtje-factuurtje. Te vaak werden we met onze neus op de feiten gedrukt dat de jurist vaak centraal staat in plaats van ons probleem. Dat moet anders kunnen.

Ons Doel

Wij vinden dat het tijd is voor een nieuwe aanpak: we besloten om een platform op te richten waar zelfstandig ondernemers en MKB-bedrijven snel online juridisch maatwerk tegen een betaalbare prijs kunnen krijgen.

Kwaliteit

MKBrecht is inmiddels uitgegroeid tot het juridisch platform waar je voor al jouw vragen praktische oplossingen krijgt. We vinden het belangrijk om onze services en producten op jouw wensen af te stemmen en werken elke dag aan het vergroten van onze kwaliteit.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.