Rechtdoor Advocatenkantoor

Werkgever
Rechtdoor Advocatenkantoor

Advocaten voor particulieren en MKB

Wij staan particulieren en het MKB bij in juridische conflicten. Bijvoorbeeld met een klant, een werknemer een verkoper of de buren. Maar ook met de bank, een werkgever of een verzekeringsmaatschappij.

Met kennis van de wet en passie voor ons vak staan we u bij met juridisch advies, officiële brieven, overeenkomsten en gerechtelijke procedures.

Wij strijden voor rechtvaardigheid voor iedereen. Daarom kiezen we voor een laagdrempelige aanpak. Bij ons betaalt u niet voor een duur maatpak of chique kantoorpand. Wij zijn advocaat geworden omdat we willen strijden tegen onrecht en graag mensen en bedrijven helpen. Daar hebben we geen duur pak of chique pand voor nodig. Door onze werkzaamheden tegen scherpe tarieven aan te bieden maken we goede rechtsbijstand voor iedereen bereikbaar.

Rechtspraak is mensenwerk

Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wij zijn Carlo Mensink en Lotte van de Wetering. Advocaten met hart voor ons vak en een hartgrondige hekel aan onrecht.

Wij hebben allebei heel bewust voor onze rechtenstudie gekozen.

Carlo heeft eerst als leidinggevende bij NedTrain gewerkt. In de avonduren deed hij de opleiding Management Economie en Recht. Het werk als leidinggevende binnen zo'n grote organisatie gaf geen voldoening. Hij wilde iets doen aan het onrecht dat hij voorbij zag komen. Carlo, toen begin 30, zegde zijn baan op, ging rechten studeren en nam een bijbaan als baliemedewerker. Binnen drie jaar heeft hij zijn (vierjarige) rechtenstudie afgerond. Toen hij aan het afstuderen was is zijn dochter geboren.

Lotte heeft na het afronden van haar opleiding commerciële economie eerst een tijd gewerkt bij een artiesten- en evenementenbureau. Een super leuke baan bij een nog leuker bedrijf. Toch miste ze iets. Toen haar dochter één jaar was heeft ook zij haar baan opgezegd, is ze drie dagen per week als secretaresse bij een advocatenkantoor gaan werken en heeft ze daarnaast binnen vier jaar haar rechtenstudie afgerond.

Wij hebben elkaar als collega's leren kennen. Toen Carlo net als advocaat begon was Lotte zijn secretaresse. Het klikte meteen. Wij zijn allebei advocaat geworden met een doel. Een eigen kantoor samen was dan ook een logische stap.

www.rechtdoor.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.