Schwartz Advocaten

Werkgever
Schwartz Advocaten

Wij staan cliënten bij in strafzaken, jeugdstrafzaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen van minderjarigen, omgang- en gezagzaken, bewindvoering en in zaken betreffende psychiatrisch patiënten (BOPZ). 

Ons kantoor is in 1999 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van het jeugdrecht. Jongeren van 12 tot 18 jaar die te maken krijgen met een strafzaak of met een ondertoezichtstelling en /of (gesloten) uithuisplaatsing in een justitiële jeugdinrichting of jeugdzorginstelling zijn bij ons aan het goede adres. Ook na de strafzaak, bijvoorbeeld bij de aanvraag van uw Verklaring omtrent Gedrag of bij een oproep voor DNA-afname, kunnen wij u bijstaan. 

Niet alleen minderjarigen kunnen ons benaderen voor advies en rechtsbijstand. Ook volwassenen die met het strafrecht in aanraking komen, kunnen bij ons terecht met iedere strafzaak van welke omvang dan ook.

Daarnaast kunnen wij iedereen die met de Wet Bijzondere Opname in een Psychiatrisch Ziekenhuis (BOPZ) te maken krijgt, rechtsbijstand verlenen.

Voorts helpen wij u graag op het gebied van het personen- en familierecht. U kunt hierbij denken aan vragen met betrekking tot de erkenning, de omgang en het gezag. 

Bovendien kunnen wij behulpzaam zijn in zaken met betrekking tot de bewindvoering, bijvoorbeeld bij het aanvragen van het bewind of het indienen van een verzoek tot het beëindigen van het bewind. 

Wij doen dus voornamelijk, maar niet alléén maar jeugd(straf)zaken. Informatie over onze praktijk is te vinden op deze website. Kijk dus gerust verder.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.