Weebers Vastgoed Advocaten N.V.

Werkgever
Weebers Vastgoed Advocaten N.V.

MISSIE EN VISIE

Onze missie is:
Samenspel met als doel het beste resultaat te bereiken voor onze cliënten en zo mogelijk daarnaast voor de maatschappij, als economie en als rechtstaat.

Onze visie is:
Het vak van advocaat vraagt om gevoel voor verhoudingen, levenservaring, creativiteit, commercialiteit en ondernemerszin. Werken in de vastgoedbranche evenzeer. In zaken van omvang werken wij in teams, waarbij we alle benodigde competenties combineren.

Specialisatie draagt bij aan de kwaliteit van werken en de meerwaarde van ons als uw adviseur. Wij beschikken daarnaast over een netwerk van adviseurs voor de aangrenzende (rechts-)gebieden.

Weebers Vastgoed Advocaten N.V. is een samenwerkingsverband met een andere structuur dan gebruikelijk is in de advocatuur. Deze structuur is mede geïnspireerd op structuren bij langdurige samenwerkingen in de vastgoedbranche. Uitgangspunt is het waarborgen van kwaliteit met een incentive voor onze partners om te investeren in cliëntrelaties.

Onze cliënten waarderen dat wij ondernemersrisico’s nemen bij de aanpak van zaken.

Bezoekadres:
Paradijslaan 159
5611 KM Eindhoven

Postadres:
Postbus 480
5600 AL Eindhoven

Telefoon: 040 21 20 400
Fax: 040 21 21 487

info@vastgoed-advocaten.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.