Eversheds Sutherland

Werkgever
Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V. is een advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een kantoor met een ondernemersmentaliteit.

Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland, een organisatie met 69 vestigingen verspreid over 34 landen met meer dan 3.000 topjuristen. Hierdoor kunnen wij onze kennis over de markt en juridische vraagstukken op internationaal niveau delen en zijn wij in staat om overal ter wereld onze cliënten van dienst te zijn met hoogwaardige adviezen.

In veel gevallen gaat onze dienstverlening een stap verder dan louter adviseren. Dankzij onze ondernemersmentaliteit zijn wij altijd op zoek naar nieuwe business opportunity’s voor onze cliënten. Naar creatieve oplossingen. Ook als het gaat om kostenbeheersing en een effectieve aanpak van lopende juridische procedures.

Bij Eversheds Sutherland werken ongeveer 50 advocaten en notarissen op verschillende vakgebieden. Dagelijks adviseren wij middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast rekenen wij overheden en non-profit-instellingen tot onze vaste cliënten.

Onze voornaamste praktijkgebieden zijn: Arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, Bank- en Effectenrecht en Financiering, Litigation and Dispute Management (procesrecht), Mededinging en Economisch Ordeningsrecht, Notarieel recht, Ondernemingsrecht (M&A en Private Equity), IT, IE en Privacy en Vastgoed (inclusief Huurrecht).

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.