Stek advocaten

Werkgever
Stek advocaten

Stek is een jong en dynamisch advocatenkantoor, opgericht in 2005, met als doel om op haar rechtsgebieden juridische diensten op maat aan te bieden. We zijn begonnen met een team van 5 advocaten maar inmiddels uitgegroeid tot een kantoor van circa 50 advocaten. Onze ervaring is breed en opgebouwd bij de traditionele grote advocatenkantoren en in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Wij werken in kleine teams, hebben een hands-on mentaliteit en zijn gericht op het geven van praktisch en handzaam juridisch advies van de hoogste kwaliteit.

Onze blik is internationaal en ambitieus. Op die manier kijken we ook naar onze toekomst. De praktijk is daarom constant in beweging en Stek blijft dan ook groeien. Ondanks deze groei vinden we het belangrijk om onze persoonlijke manier van werken te blijven behouden. Wij doen ons best een werkomgeving te bieden waarin juridische diensten van topkwaliteit kunnen worden geleverd maar al onze mensen ook maximaal kunnen leren en prettig kunnen werken. Bij Stek wordt er hard gewerkt maar is er daadwerkelijk ook nog oog voor de menselijke maat.

Stek Advocaten B.V. 
Leidseplein 29
1017 PS  Amsterdam

T 020 530 52 00
info@stek.com
W www.stek.com

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Stek advocaten