Vastbouw B.V.

Werkgever
Vastbouw B.V.

Allround bouwonderneming en projectontwikkelaar

Sinds 1983 is Vastbouw actief in het ontwikkelen, bouwen, renoveren en onderhouden van vastgoed.

Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: klantvriendelijk, betrouwbaar, degelijk, duurzaam, prijsbewust en vakmanschap. Het resultaat voor de opdrachtgever c.q. de eindgebruiker staat centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat er door een goede samenwerking en communicatie met alle bouwpartners mooie projecten gerealiseerd kunnen worden. Onze werkwijze is hierbij gericht op continuïteit, duurzaamheid en innovatie.

Vastbouw is een internationaal bouwbedrijf met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Tsjechië en Hongarije. Vastbouw heeft circa 450 medewerkers en realiseert een jaaromzet van meer dan EUR 150 miljoen.

De hoofdvestiging bevindt zich in Rijssen. Vastbouw is actief in alle facetten van de woning- & utiliteitsbouw en is daarnaast adviseur voor techniek en kosten. De organisatie kenmerkt zich als no-nonsense, gedegen en betrouwbaar. 

Wij staan voor ons motto: ‘Samen bouw je beter!’

Contact: 

Spoelerstraat 2
Postbus 240
7460 AE Rijssen

T 0548-53 99 99
E info@vastbouw.nl
W www.vastbouw.nl
 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.