NewGround

Werkgever
NewGround

Wij zijn altijd op zoek naar talent en bieden jou alle kansen om het beste uit jezelf te halen. Hieronder lees je meer over onze cultuur en ambitie.  Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij?  Stuur dan een open sollicitatie!

Bij NEWGROUND werken we niet voor elkaar, maar met elkaar. Luisteren we naar elkaar en leren we van elkaar. Besteedt iedereen verplicht een substantieel deel van de werkweek aan persoonlijke ontwikkeling. Wordt een prettige work-life balance actief gestimuleerd. Dagen medewerkers elkaar uit op inhoud, niet op persoonlijk gewin. Perfectioneren we dagelijks samen het vakmanschap van advocaat of notaris. Zodat we het predicaat ‘trusted advisor’ voor onze cliënten echt verdienen.

Onze ambitie is groot. Daarom werken we alleen met de beste mensen. Bij NEWGROUND krijg je direct verantwoordelijkheid, presenteer je jezelf extern en ben je volwaardig lid van ons team. Iedereen krijgt bovendien de ruimte om te ondernemen. Dat vereist zelfstartend vermogen en lef. Ook doorzettingsvermogen, passie voor het vak en stressbestendigheid. Maar zonder een servicegerichte mentaliteit en een goed afgesteld moreel kompas kom je er niet. Dat zijn dus de eigenschappen die we ook bij jou zoeken. Pas jij in dit plaatje?

Bezoekadres:
Gustav Mahlerplein 27
Symphony Offices, 5th floor
1082 MS AMSTERDAM

T. 085 808 1300
E. info@newgroundlaw.com

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.