Cordstrap

Werkgever
Cordstrap

Wereldwijde deskundigheid op het gebied van ladingzekering

Cordstrap heeft meer dan 50 jaar ervaring in het beschermen van lading overal ter wereld. Wereldwijd zetten onze specialisten hun deskundigheid in om samen met onze klanten toepassingen te ontwikkelen en hen advies en training te geven, om er zo voor te zorgen dat hun lading onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Wij beschermen lading wereldwijd

De innovatieve geest van Fred van Eck, de oprichter van Cordstrap, drijft ons ook vandaag nog. Het blijft onze missie te voorzien in de meest effectieve en innovatieve oplossingen die mogelijk zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op het veilig transport van hun producten. Altijd en overal ter wereld.

Kwaliteit en veiligheid zijn cruciaal in ons vak. Dit verklaart waarom Cordstrap koploper is op het gebied van klanttevredenheid.

Contact:

Voor meer informatie over werken bij Cordstrap neem contact op met Mireille de Mol via Halsten Legal.  Telefoonnummer: 085-4885972.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.