Dutch FilmWorks

Werkgever
Dutch FilmWorks

De bedrijfsfilosofie 'Being the fastest in changing all the time' heeft Dutch FilmWorks de afgelopen jaren gebracht tot haar huidige status: de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op gebied van bioscoop, home entertainment, Video On Demand en TV (Pay TV en Free TV). Inmiddels heeft DFW een catalogus van meer dan 3.000 titels op het gebied van speelfilms, TV-series, documentaires en kinderproducten.

​Successen op het gebied van Nederlandse films zijn o.a. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Onze Jongens in Miami, Penoza, All You Need Is Love, Zwaar Verliefd!, Bankier van het Verzet en Soof 2. Op het gebied van kinderfilms is er een populair aanbod met o.a. Project Gio, De Piraten Van Hiernaast, 100% Coco, De Club van Sinterklaas en de Dummie de Mummie-reeks. Maar ook met Amerikaanse films als Midway, The Hitman’s Bodyguard, Bad Moms en The Wolf of Wall Street scoort Dutch FilmWorks.

Op het programma staan o.a. nog het vervolg op Zwaar Verliefd!, Mijn Beste Vriendin Anne Frank en de derde Soof-film. Daarnaast komen ook de Amerikaanse films Honest Thief, Boss Level en Hitman’s Bodyguard 2 er nog aan. Genoeg om naar uit te kijken!a

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 

Mirjam Advocaat, afdeling publiciteit
Email: madvocaat@dfw.nl

CONTACT

Burgemeester Verderlaan 15
3544 AD Utrecht
088-1202020
info@dfw.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.