Zorg van de Zaak

Werkgever
Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak een uniek platform voor participatie.

Missie Zorg van de Zaak Netwerk

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Bedrijfszorg

Op het gebied van bedrijfszorg leveren wij dienstverlening aan werknemers die (dreigen) uit (te) vallen. Onze professionals bieden inzicht in de mate van inzetbaarheid én de zorg die nodig is om gedeeltelijk of geheel te kunnen terugkeren in werk. In dat kader bieden wij preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en medische keuringen (Zorg van de Zaak, Aditum Arbo).

Expertisebedrijven

We zien in de dagelijkse praktijk dat aan uitval op het werk veel meer oorzaken ten grondslag liggen, dan zuiver medische problemen. Het gaat dan om problemen die hun oorsprong vinden op het gebied van leefstijl en gedrag en veelal psychisch van aard zijn. Stress, burn-out, verslavingen, schuldenproblematiek en eetstoornissen zijn hier onder andere voorbeelden van. Kwesties die wel door onze bedrijfszorg-professionals bij werknemers worden gesignaleerd, maar waarvoor specialistische hulp nodig is om deze problematiek aan te pakken. Ook in deze specialistische hulp voorziet Zorg van de Zaak vanuit haar diverse expertisebedrijven in het netwerk.

Specifiek gaat het om dienstverlening op het gebied van arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie en loopbaan (Margolin), schuldhulpverlening (Grip), re-integratie bij gecompliceerde gezondheidsproblematiek (Winnock), advies bij langdurige ziekte (Ergatis), verslavingen (RodersanaReady for Change en Novadic-Kentron), eetstoornissen (Co-eur), bedrijfsmaatschappelijke issues (Gimd), psychische klachten (SkilsSitagre) en Christelijke GGZ (In de Bres).

Daarnaast biedt het netwerk kraamzorg (Naviva).

Maatschappelijk betrokken

Zorg van de Zaak is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zo is 40 procent van de aandelen ondergebracht in de  Zorg van de Zaak Foundation. Deze stichting heeft als doel bevolkingsgroepen en/of individuen in achterstandssituaties te ondersteunen bij problemen op sociaal, psychisch, medisch of lifestylegebied.

Vacatures: https://vacatures.zorgvandezaak.nl/

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Zorg van de Zaak