Wiersma Mensonides

Werkgever
Wiersma Mensonides

Wiersma Mensonides is gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid op een mooie locatie aan de rand van het Vondelpark. Als specialistisch klein kantoor onderhouden wij langdurige relaties met aansprekende en grote cliënten, zowel nationaal als internationaal. Daar zijn wij trots op.

Als advocaat bij Wiersma Mensonides leer je procederen, adviseren en contracteren. Wij geloven in deze combinatie. Door onze jarenlange proceservaring schrijven wij betere contracten. Door onze advies- en transactiepraktijk kennen wij de wereld waarin onze cliënten opereren. Dit biedt een aanmerkelijke voorsprong bij het beslechten van geschillen.

Onze praktijk richt zich in het bijzonder op financieringen, internationale handel, transport en ondernemingsrecht. Wij werken niet in strak gescheiden secties, want wij vinden dat deze praktijkgebieden elkaar kunnen versterken. Door als een hecht team samen te werken bereiken wij de beste resultaten voor onze cliënten.

Door ons internationale en persoonlijke netwerk van buitenlandse kantoren, kunnen wij onze cliënten in vrijwel ieder land bijstaan, 365 dagen per jaar.

Wiersma Mensonides
Koningslaan 35
1075 AB Amsterdam

Postadres:

P.O. box 75576, 1070 AN Amsterdam

Telefoon: +31 20 524 5245
Fax: +31 20 524 5250

info@wmlaw.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.