Van Veen Advocaten

Werkgever
Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten is een groot en veelzijdig advocatenkantoor tussen Arnhem en Utrecht. Wij zijn met zeventien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel, zoals een ICT-manager, een kennismanager en een marketing- en communicatiemedewerker, een belangrijke speler in de regio. Zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren zijn wij van dienst.

Als advocaat mag je bij ons rekenen op een informele werksfeer en prima secretariële ondersteuning. Je hebt een eigen werkkamer en je krijgt een iPhone en iPad van de zaak. We bieden een marktconform salaris met een goede bonusregeling. Als medewerker hoort ook een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden. Ontwikkelen via specialisatie wordt bij ons toegejuicht. De afronding daarvan wordt gevierd! We zijn daarnaast ook een warm kantoor waar door de week ruimte is voor een gezellig praatje en waar we op vrijdagmiddag even de boog ontspannen. Onze mensen zijn geen personeel, maar mensen met lief en leed. Dat snappen we heel goed.

Ga voor meer informatie over ons team en de specialismen naar vanveen.com en voor onze vacatures naar werkenbijvanveen.com.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.