Werkgever
Nautadutilh

Nautadutilh

NautaDutilh is met meer dan 700 advocaten, notarissen en belastingadviseurs en vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. 

 

NautaDutilh biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. Door internationaal te opereren en tegelijkertijd onafhankelijk te blijven hebben wij onze eigen koers bepaald. Dat doen wij al sinds 1724. NautaDutilh biedt haar (internationale) cliënten een scala aan bedrijfsjuridische diensten. Om dit te kunnen realiseren bieden wij als werkgever de ruimte aan talentvolle mensen met karakter. Dit zijn in onze ogen ondernemende mensen, met lef om buiten de gebaande paden te treden. Alleen door onze mensen in hun waarde te laten en ze de ruimte te geven, kunnen ze het beste uit zichzelf halen.

Je carrière is al goed op stoom. Je weet steeds beter waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Als je erover nadenkt om verder te groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben altijd plaats voor ambitieuze en ondernemende advocaten, notarissen en belastingadviseurs die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. We geven je graag de ruimte om jouw praktijk naar het hoogste niveau te brengen.

Ben jij klaar voor de volgende stap, dan ben je welkom voor een oriënterend gesprek met een potentiële kantoorgenoot en/of één van onze recruiters.

Meer weten?

Pim van Mierlo
Head of Recruitment

Pim.vanMierlo@nautadutilh.com
+31 20 71 71 224

Kim Libosan
Recruiter

Kim.Libosan@nautadutilh.com
+31 20 71 71 863

Fleur Jonkman
Recruiter

Fleur.Jonkman@nautadutilh.com
+31 20 71 71 950

 

 

 

 

 

 

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Vacaturemeldingen ontvangen