NautaDutilh

Werkgever
NautaDutilh

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, wij adviseren onze cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux.

Werken bij NautaDutilh betekent dat je deel uitmaakt van een toonaangevend kantoor waar ruimte is jezelf te ontwikkelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Wij investeren in onze professionals in een omgeving waarin getalenteerde mensen met energie, expertise en creativiteit nauw met elkaar samenwerken. Om voorop te lopen en toonaangevend te blijven, stelt NautaDutilh dan ook gedurende het gehele carrièrepad medewerkers de vraag: "What Suits you Best?".

Je carrière is al goed op stoom. Je weet steeds beter waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Als je erover nadenkt om verder te groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben altijd plaats voor ambitieuze en ondernemende advocaten, notarissen en belastingadviseurs die het beste uit zichzelf en anderen willen halen. We geven je graag de ruimte om jouw praktijk naar het hoogste niveau te brengen.

Ben jij klaar voor de volgende stap, dan ben je welkom voor een oriënterend gesprek met een potentiële kantoorgenoot en/of één van onze recruiters

"Om dichter bij mijn cliënten te staan heb ik een tijdje in New York gewerkt. Dit is één van de vele kansen die ik binnen mijn carrière heb gekregen om mij te ontwikkelen tot een internationale specialist."

Valerie Verberne
Senior Associate Arbitration

 

 

Meer weten?

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.