Werken bij DPA Legal

Werkgever
DPA Legal

Heb jij werkervaring als advocaat en/of (bedrijfs)jurist en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ontdek de mogelijkheden als interim legal counsel bij DPA!

Een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om in korte tijd een steile leercurve door te maken

Als interim legal counsel ga je een dienstverband aan met DPA en ga je op tijdelijke basis aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in de Top 500 van het bedrijfsleven. Denk hierbij o.a. aan Heineken, ASML, en AkzoNobel. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om snel veel uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen te leren kennen. Niet alleen bouw je een groot eigen netwerk op, maar ook kun jij op deze manier ontdekken waar jij met jouw kwaliteiten het beste tot je recht komt.

Legitiem jobhoppen en werken in verschillende teams aan wisselende juridische vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van corporate/M&A, corporate/commercial litigation, banking & finance, IT & IP en Real Estate.

𝗪𝗶𝗷 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝘁

Ons specialisme legal verbindt jou met nieuwe mogelijkheden. Doordat je met verschillende (internationale) opdrachtgevers in aanraking komt, krijg je de kans om jezelf juridisch inhoudelijk te verbreden en/of te verdiepen.

Wij verbinden je met ons netwerk en openen nieuwe deuren naar vakinhoudelijk en persoonlijke groei. De marktkennis, ons sterke netwerk en het trackrecord van onze consultants in de juridische arbeidsbemiddeling helpen jou hierbij. Daarbij ondersteunen wij je met persoonlijke begeleiding en aansprekende opleidingen op maat. Zo doe je steeds nieuwe kennis en vaardigheden op. Een keer kennismaken?

https://www.dpa.nl/specialisaties/legal/

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.