Werken bij DPA Legal

Werkgever
DPA Legal

Juristen, compliance professionals, fiscalisten en privacy- specialisten. De juridische professionals van DPA hebben hun sporen verdiend bij toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren. Ze hebben veel ervaring, maar leren nog elke dag bij. Wij verbinden zodat jullie kunnen groeien! Voordat een jurist van DPA aan het werk gaat, analyseren we goed of er een klik is met de organisatie. Want persoonlijkheid vinden we minstens zo belangrijk als inhoudelijk vakmanschap.

Van GRC professionals tot bedrijfsjuristen

Voor elk specifiek juridisch kennisgebied heeft DPA een brede selectie specialisten. We bemiddelen de juiste kandidaat in verschillende rechtsgebieden voor bedrijven en advocatenkantoren: van compliance en risk (GRC) tot financieel recht, van contractenrecht tot bouw- en vastgoedrecht. Van fiscale vraagstukken tot privacy projecten. Van ervaren juristen tot junior juristen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.