Werken bij DPA Legal

Werkgever
DPA Legal

Voor de jurist binnen de overheid en het bedrijfsleven/de advocatuur

Ben jij jurist en wil je een volgende stap zetten in je carrière? Dan kun je bij ons detacheringsbureau terecht voor uitdagende en uiteenlopende juridische functies binnen de overheid, advocatuur of het bedrijfsleven. Wij hebben ruimte voor zowel junioren, als medioren en senioren. Binnen elk rechtsgebied hebben wij opdrachten, zowel in tijdelijk als in vast dienstverband. Jouw groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Ook geven wij jou de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Bijvoorbeeld een Grotius opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren of Omgevingsrecht, de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen of een vaardigheidstraining via de DPA Academy. Ook organiseert DPA regelmatig bijeenkomsten waarin je in een informele sfeer met andere juristen kennis en ervaring uit de praktijk kan delen.

 

Grote behoefte aan goede juristen

Wij zoeken gedreven professionals die altijd hun juridische kennis willen verdiepen en werken aan hun vaardigheden. Ten behoeve van onze opdrachtgevers, DPA en zichzelf is dat in de voortdurend veranderende wereld van de juridische professional een noodzakelijke voorwaarde. De toenemende snelheid van de (digitale) veranderingen stelt nieuwe eisen aan de manier van werken. En daarom is er in alle sectoren en op alle niveaus behoefte aan goede professionals met meer dan juridische expertise, die verder kijken dan de grenzen van het vak. Van start-up op een industrieterrein tot advocatenkantoor van wereldformaat aan de Zuidas: de keuze is aan jou. Maar waar moet je beginnen? Of je nu overweegt om elders een vast dienstverband te accepteren of interim legal counsel te worden. Wij helpen je graag in deze oriënterende fase.

Toonaangevende opdrachtgevers

Wij geven je toegang tot aansprekende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Start jouw carrière als (junior) interim legal counsel en werk bij een van de opdrachtgevers uit de top500 van het bedrijfsleven. Ga als jurist de inhoudelijke uitdaging aan binnen het brede vakgebied van het ondernemingsrecht, waarin alles van contracten tot claims en procedures aan bod komt. Zo ontdek je jouw interesse, mogelijkheden en zicht op een toekomst, die bij je past. Wij verbinden je met ons netwerk. We openen nieuwe deuren naar vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Doorlopend leren en je talenten ontwikkelen: dat is wat wij je bieden.

Opleidingen

Bij DPA Professionals draait alles om jouw ontwikkeling. In een paar jaar tijd geef je een flinke boost aan je carrière. Jij bepaalt wel zelf het tempo en de richting. Bedrijfsjuristen volgen via onze DPA Academy een gericht opleidingstraject. Verder volg je, als lid van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen, de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Zodat je niet alleen met collega’s – in een eigen online community en tijdens bijeenkomsten – maar ook met andere vakgenoten kennis en ervaring kunt delen. Natuurlijk kun je externe opleidingen volgen, zoals Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren. Ook krijg je de kans om tot consultant legal management & operations te worden opgeleid.

Wij verbinden, jij groeit

Als jurist ben je bij DPA Professionals aan het juiste adres. Op basis van jouw ervaring bepalen we samen jouw persoonlijke groei. Je hebt passie voor je vak en blijft daarin voorop lopen. Met jouw ervaring en persoonlijkheid voeg je meer toe dan van je wordt gevraagd. Je past bij DPA Professionals omdat je niet alleen van de inhoud en ambitieus bent, maar ook makkelijk met mensen omgaat en sociaal in het leven staat. We vinden jou, haast vanzelfsprekend, als mens belangrijk. Dat zie je terug aan de sfeer binnen het bedrijf – ambitieus op een prettige manier. Naast hard werken, zorgen wij ook voor ontspanning, bijvoorbeeld door onze social events met de andere DPA collega’s.

Bekijk NU alle openstaande vacatures

Werken als interim legal counsel bij DPA?

Saskia vertelt in de bovenstaande video hoe het is om als interim legal counsel aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de functie? Bekijk de openstaande vacatures

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van DPA Legal

Alle 38 vacatures van DPA Legal weergeven