Universiteit van Amsterdam (UvA)

Werkgever
Universiteit van Amsterdam (UvA)

De UvA in het kort

De Universiteit van Amsterdam is een intellectueel knooppunt met meer dan 30.000 studenten, 3.000 promovendi, 6.000 medewerkers en 100 verschillende nationaliteiten. Onze missie is het opleiden van de leiders van morgen, het uitvoeren van baanbrekend onderzoek en het vertalen van onze onderzoeksresultaten naar maatschappelijk relevante toepassingen.

Sinds 1632

De open, tolerante en internationale academische traditie van de Universiteit van Amsterdam gaat terug tot 1632, toen haar voorloper, het Athenaeum Illustre, door twee vooraanstaande wetenschappers werd opgericht. Sindsdien is de UvA uitgegroeid tot een internationale onderzoeksuniversiteit van wereldklasse.
 

UvA pedel tijdens de Dies Natalis

De Dies Natalis, een viering van de geboortedag van de universiteit, vindt ieder jaar op 8 januari plaats.

Top 100-universiteit

De UvA behoort tot de twintig beste universiteiten van Europa en staat steevast in de top 100 op wereldwijde ranglijsten, waaronder de Times Higher Education World University Rankings, de QS World University Rankings, de Academic Ranking of World Universities (Shanghai-ranglijst) en de CWTS Leiden Ranking.

Campuslocaties

De UvA is verweven met de stad Amsterdam, van onze historische, monumentale gebouwen in de binnenstad tot de moderne, geavanceerde onderzoeksfaciliteiten op het Science Park. Onderzoek en onderwijs zijn gegroepeerd in vier over de stad verspreide campussen.

De binnenstad van Amsterdam

De binnenstad van Amsterdam, waar het Universiteitskwartier en de Roeterseilandcampus van de UvA zich bevinden.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.