Nexa Velo Advocaten

Werkgever
Nexa Velo Advocaten

Nexa Velo Advocaten is een groeiend kantoor gevestigd in het hart van Utrecht. Het huidige team telt elf ervaren advocaten en juristen en vier ondersteuners. Samen richten wij ons op het leveren van topkwaliteit juridische dienstverlening. Wij staan voor een praktische aanpak en heldere communicatie. De zakelijke belangen van de klant gelden daarbij als uitgangspunt.  

Wij richten ons vooral op het MKB en de grootzakelijke markt. Onze juridische dienstverlening bestaat uit de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, vastgoed-, huur- en bouwrecht, ICT-recht en incasso.

Kenmerkend zijn een hoogwaardige commerciële dienstverlening  en een groot aantal bestendige relaties. Er wordt in een prettige en professionele sfeer samengewerkt.

Vanuit een prominente boutique locatie in Utrecht richten onze advocaten zich met concurrerende tarieven op de zakelijke markt.

 

 

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.