Nexa Velo Advocaten

Werkgever
Nexa Velo Advocaten

Nexa Velo Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor in Utrecht dat zich richt op het MKB en de grootzakelijke markt. De juridische dienstverlening bestaat uit de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, vastgoed-, huur- en bouwrecht, ICT-recht en incasso.

Het huidige team telt veertien ervaren advocaten en juristen en vier ondersteuners. Samen richten wij ons op het leveren van topkwaliteit juridische dienstverlening. Wij staan voor een praktische aanpak en heldere communicatie. De zakelijke belangen van de klant gelden daarbij als uitgangspunt.

Bij Nexa Velo Advocaten is aandacht voor een goede ‘’work-life balance’’ en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een collegiale en open sfeer en er is veel ruimte voor initiatief. De cultuur is die van gedeelde verantwoordelijkheid en ondernemerschap.

Door een sterk groeiende praktijk en om de markt optimaal te kunnen bedienen willen wij ons team graag verder uitbreiden.

Telefoon: +31 (0) 30 600 83 83

Fax: +31 (0) 30 600 83 84

Email: info@nexavelo.nl

Web: www.nexavelo.nl   

Bezoekadres: 

Maliesingel 16B
3581 BD Utrecht

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Nexa Velo Advocaten