ARAG Rechtsbijstand

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand

Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland

Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken. Mensen die wakker liggen door een arbeidsgeschil, of door een buurman die de erfgrens niet zo nauw neemt.
Echte mensen met echte problemen.

Problemen die wij helpen oplossen. Ieder jaar meer dan 70.000 keer.
We zijn dan ook niet zomaar een advocatenkantoor, of juridisch dienstverlener.
Wij zijn echte probleemoplossers.

Geloof jij ook in gerechtigheid én houd je van problemen oplossen?
Kom bij de grootste probleemoplosser van Nederland.

Algemeen

ARAG is een toonaangevende juridische dienstverlener die in alle juridische behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

De behoefte aan de juiste juridische ondersteuning in onze steeds complexer wordende samenleving neemt toe. Tegelijkertijd bestaat er een behoefte aan eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht.

Bij ARAG begrijpen en omarmen we deze ontwikkelingen en we vertalen ze naadloos naar begrijpelijke, toegankelijke en persoonlijke rechtshulp.

Opleiding

Bij ARAG kun je jouw vakkennis verder vergroten door specialistische opleidingen te volgen. De Permanente Opleiding Rechtshulp biedt juridische medewerkers een ruime keuze aan interne en externe vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Deze zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten. Ervaren collega’s dragen hun vakkennis aan je over in in-company cursussen en masterclasses. Voor externe opleidingen heeft ARAG een studiekostenregeling. Zo zijn postacademische specialisatieopleidingen aan bijvoorbeeld de Grotius Academy ook een mogelijkheid.

Kennis

Wij stimuleren medewerkers om hun kennis proactief in te zetten en te delen. Zo ben je met collega-vakgenoten lid van de vaksecties op jouw rechtsgebied. In vaksectiebijeenkomsten bespreek je samen cases, actuele ontwikkelingen, en nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Ook wissel je vakgerelateerde ervaringen uit. Vanuit de vaksectie worden regelmatig verdiepende cursussen gedoceerd. In samenwerking met specialisten binnen ARAG ontwikkelen en onderhouden we protocollen. De hierin opgeslagen kennis en best practices zetten we in bij onze dienstverlening aan klanten.

Coaching

Bij ARAG krijg je veel zelfstandigheid om zaken naar eigen inzicht tot een succesvol einde te brengen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om met je leidinggevende te sparren. Voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft ARAG een coachingcyclus ontwikkeld waarin je je doelstellingen mede bepaalt. Zo heb je de flexibiliteit om te sturen op je eigen ontwikkeling.

Doorgroeien

Binnen ARAG zijn er verschillende mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele groei. ARAG biedt een ‘professional development’-programma. Zo kun je je vakinhoudelijk verdiepen en doorgroeien naar een senior functie. Wanneer je managementambitie hebt, kun je het ‘management development’-programma volgen om door te groeien naar een leidinggevende functie. Ook kun je jezelf ontwikkelen tot begeleider van starters, docent van interne opleidingsmodules of door deelname aan grote projecten.

Contactgegevens: 

ARAG
Kastanjelaan 2
3833 AN Leusden

T 033 434 23 42
E info@arag.nl
W www.arag.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.