CNV Vakmensen

Werkgever
CNV Vakmensen

kom jij werken bij CNV Vakmensen?

CNV Vakmensen is de belangenbehartiger van werknemers in de industrie, voeding, vervoer, bouw, handel en dienstverlening. Het merendeel van werknemers in dienst van CNV Vakmensen houdt zich bezig met collectieve belangenbehartiging en individuele dienstverlening.

Vestigingen

CNV Vakmensen telt 280 medewerkers en werkt vanuit het kantoor in Utrecht en de 4 steunpunten in Hoofddorp, Drachten, Apeldoorn en Breda.

Informeel en ledengericht

CNV Vakmensen is een informele organisatie. Kernwaarden zijn betrouwbaarheid, samenwerking en ledengerichtheid. De leden staan centraal en vele duizenden vrijwilligers ondersteunen CNV Vakmensen tijdens bijvoorbeeld or-verkiezingen, acties, voorlichting of cao onderhandelingen. We willen graag op basis van argumenten het belang van onze leden behartigen. Overleg is daarom ook heel belangrijk.

Onze werkomgeving

Werken bij CNV Vakmensen betekent werken in een inspirerende, gedreven organisatie met veel kansen. CNV Vakmensen heeft een eigen cao, een 36-urige werkweek, volop scholingsmogelijkheden en een goede verlofregeling. Onze pensioenregeling is ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Contactgegevens: 

Utrecht (Hoofdkantoor)
Tiberdreef 4
3561 GG Utrecht

T 030-7511007
info@cnvvakmensen.nl
www.cnvvakmensen.nl

 
E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.