Adriaanse van der Weel advocaten

Werkgever
Adriaanse van der Weel advocaten

Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo'n 25 advocaten het grootste kantoor van Zeeland en met drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Wij zijn niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: inmiddels bestaan wij 114 jaar!

WAT WE DOEN

Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met onze brede vakkennis, ervaring én door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij u op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Wij kunnen u in juridische procedures bijstaan en bieden u tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat

WAARMEE WE ONS ONDERSCHEIDEN

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij onze aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. Onze advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

Wij hechten bovendien aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten. Daarom hebt u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor. Hij of zij zet alle nodige expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.  

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.