Heussen

Werkgever
Heussen

Bij HEUSSEN weten we waar we goed in zijn en daar beperken we ons toe. Wij werken in gespecialiseerde praktijkgroepen met de focus op Ondernemingsrecht (waaronder  vennootschapsrecht en fusies & overnames), Banking & Finance  (financieringen & zekerheden en regulatory compliance) en Arbeidsrecht.  Steeds ondersteund door een sterke  en ervaren procesrecht praktijkgroep.

 

HEUSSEN heeft een sterk internationale focus. Ons cliëntenbestand omvat grote en middelgrote Nederlandse en buitenlandse bedrijven, waarbij cliënten uit met name Noord-Amerika, Europa en  Azië ruim vertegenwoordigd zijn.

 

Bij HEUSSEN werken specialisten met uiteenlopende kwaliteiten, maar met een aantal gemeenschappelijke kenmerken:  interesse in de cliënt en zijn zaak,  hang naar steeds meer kennis,  focus op kwaliteit  en een doelgerichte aanpak.

 

Op dit moment werken er bij HEUSSEN 22 fee earners (advocaten, kandidaat notarissen en juristen), waarbij de totale bezetting van kantoor ongeveer 30 mensen telt.

Missie

Een kantoor met een duidelijke focus en een duidelijk doel: onze cliënten dat advies op het hoogste juridische kwaliteitsniveau bieden waar ze daadwerkelijk mee geholpen zijn. Topkwaliteit bieden. Wij geloven in een multidisciplinaire, oplossingsgerichte aanpak, die verder gaat dan juridisch advies alleen.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.