Fort Advocaten N.V.

Werkgever
Fort Advocaten N.V.
Over FORT

FORT is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Hier liggen onze wortels. Daar komt onze eigenzinnigheid vandaan.

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht, franchiserecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze advocaten helpen u graag. Of het nou gaat om een huurrecht kwestie, een zakelijk geschil of een overname. Dit doen we altijd met daadkracht, vechtlust en deskundigheid, voor zowel onze Nederlandse als internationale klanten.

Multidisciplinaire aanpak

Juridisch advies vraagt om expertise, creativiteit en een persoonlijke werkwijze. Bij FORT geloven wij in een multidisciplinaire aanpak. Daarom werken onze advocaten binnen de rechtsgebieden intensief met elkaar samen. Oók met kantoren in verschillende jurisdicties wereldwijd. Door het bundelen van onze kennis en het luisteren naar uw wensen komen wij tot het beste resultaat.

Hoge kwaliteit, redelijke tarieven

Fort Advocaten is vanuit de specialisatie gedachte opgericht. Wij zijn altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en volgen specialistische opleidingen.

Wij leveren hoge kwaliteit en service tegen redelijke tarieven.

Internationaal

FORT is onderdeel van act legal, een alliantie van zelfstandige, middelgrote advocatenkantoren die opereren in de top van de markt. act legal is op dit moment actief in negen Europese landen.

act legal bestaat, naast Fort Advocaten in Amsterdam, uit AC Tischendorf (Duitsland), BSWW Legal & Tax (Polen), MPH (Slowakije), ŘANDA HAVEL LEGAL (Tsjechië), Vivien & Associés (Frankrijk en België), WMWP (Oostenrijk) en Bán Karika (Hongarije).

De alliantie biedt, met ruim 280 advocaten, internationale ondernemingen die actief zijn op de Europese markt, hoog kwalitatief advies, zowel regionaal als grensoverschrijdend. Daarnaast vormt act legal voor internationale cliënten – met name voor Amerikaanse en Aziatische bedrijven – een efficiënte one-stop shop voor excellente juridische ondersteuning in Europa.

FORT is tevens lid van Abacus Worldwide, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants en advocaten gericht op kennisuitwisseling, het inzetten van lokale expertise en het delen van best practices.

Werkwijze

Bij FORT staat u als cliënt op nummer één. U heeft een vast aanspreekpunt op partnerniveau en samen zoeken we naar de meest doeltreffende oplossing. Wij houden van korte lijnen en zorgen voor 100% aandacht voor uw zaak. We zetten altijd net dat stapje extra en komen onze beloftes na. Dit blijkt ook uit ons tevreden cliëntenbestand en uit de vele doorverwijzingen die wij van cliënten en vanuit de branche ontvangen.

Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt gevormd door partners Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven en ondersteund door kantoordirecteur Carolien Bonsma.

Wij zijn FORT. Waarmee kunnen we u helpen?

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.