Ten Holter Noordam Advocaten

Werkgever
Ten Holter Noordam Advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn. Hun gespecialiseerde kennis beperkt zich echter niet tot deze marktgebieden, integendeel. Iedere advocaat heeft zijn eigen expertise en hecht er veel waarde aan om deze kennis te delen. Intern en extern. Daarbij is er aandacht voor uw bedrijfsvoering en de omgeving waarin uw organisatie functioneert. Door de jarenlange ervaring in de verschillende rechtsgebieden en de continue kennisoverdracht vindt u in ons een sparringpartner. Een vraagbaak voor uw juridische vraagstukken.

Bij Ten Holter Noordam advocaten (THNa) geloven wij dat je samen verder komt. Als collega’s maar ook met én voor onze cliënten. Samenwerken met enthousiaste collega’s op een prachtige locatie in Rotterdam. Met een informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Kantoor

Veerhaven 17
3016 CJ Rotterdam

T 088 234 45 00
info@thna.nl
W www.thna.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.