Van Till Advocaten

Werkgever
Van Till Advocaten

In de markt van juridische dienstverleners is het niet eenvoudig een goede adviseur of advocaat te kiezen. Wij kunnen u helpen, doordat we dicht bij onze relaties staan en een vertrouwd en professioneel aanspreekpunt zijn. Daar houden we van, al sinds de oprichting van Van Till advocaten in 1996. We spreken de taal van onze cliënten en hanteren een realistische prijsstelling.

Juridische zaken pakken we graag samen mét u aan. Samen ondernemen begint met elkaar vertrouwen en op elkaar aankunnen. Afspraak is afspraak. We doen het uiterste om kostbare en tijdrovende procedures te voorkomen. We lossen de zaken bij voorkeur op in goed overleg en werken het liefst vanuit de verbinding. Maar als het echt nodig is, gaan we er met het gestrekte been in.

Op de pagina rechtsgebieden treft u informatie aan over onze expertise. Heeft u andere vragen? Neemt dan gerust en vrijblijvend contact op met onze advocaten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.