Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Maak kennis met Dirkzwager

Wij zijn Dirkzwager. Een groot advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij ons werken 260 medewerkers van wie 120 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Wij zijn actief op alle rechtsgebieden (behalve strafrecht) en werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden.

Over ons
Dirkzwager is een kantoor waar ambitieuze en gemotiveerde advocaten en (kandidaat-)notarissen op hoog niveau aan juridische dienstverlening doen. Dat doen we in een mooie omgeving en in een prettig werkklimaat. Met aandacht voor ieders persoonlijkheid en work-life balance. Innovatie en gedrevenheid vinden wij belangrijk.

Actief kennis delen
Actief kennis delen zit in ons DNA. Dat doen wij onder andere door het publiceren van meer dan 1.500 juridische online blogs per jaar. De blogs gaan vaak over actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie en de wetgeving. Kijk bij gelegenheid eens op http://partnerinkennis.nl/. Of download onze app ‘KennisBoek’ op je smartphone.

Jouw leercurve centraal
Bij Dirkzwager ga je leren, maar vooral ook doen. Je krijgt de kans om een actieve juridische rol te spelen, verantwoordelijkheid te nemen, zelf publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. We verwachten dat je zelfbewust gaat werken aan het opbouwen van een specialisme, vanuit het perspectief van jouw cliënten. Uiteraard binnen de kaders van onze organisatie en je eigen leercurve. Dat alles doe je binnen één specifieke sectie.

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Ben jij ambitieus? Heb je het zelfvertrouwen en ga je hard aan de slag om de kansen te pakken die wij bieden? Wil je het beste uit jezelf halen en werken buiten de Randstad? Dan zou je heel goed bij ons kunnen passen.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je nader kennismaken? Kijk voor alle informatie op www.werkenbijdirkzwager.nl.

Steef Verheijen, onze recruiter en voormalig advocaat, vertelt je ook graag meer. Je kunt hem altijd bellen of mailen.

E: verheijen@dirkzwager.nl
T: 026-353 84 68

 

Missie

Naast juridische dienstverlening pro-actief en innovatief kennisdelen

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Juridische Banenbank.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Alle 7 vacatures van Dirkzwager Advocaten en Notarissen weergeven