Advocaat / (aspirant-)partner omgevingsrecht

Werver
Terra Legal Search voor van Iersel Luchtman Advocaten
Locatie
Breda en 's Hertogenbosch
Geplaatst
maandag 15 maart 2021
Sluit
vrijdag 14 mei 2021
Ref
157743
Praktijkgebieden
Omgevingsrecht
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Advocaat / (aspirant-)partner omgevingsrecht

Terra Legal Search is voor Van Iersel Luchtman Advocaten op zoek naar een specialist omgevingsrecht, een ondernemende advocaat, met partnerambities die mee wil bouwen aan een kantoor met de ambitie om het beste kantoor in Zuid-Nederland te zijn.

Een overzichtelijk en concreet partnertraject wordt geboden, waarbij de invulling uiteraard afhankelijk is van het eigen trackrecord. Bij het meebrengen van een eigen praktijk is directe toetreding als partner bespreekbaar.
Van Iersel Luchtman Advocaten staat ook open om vrijblijvend te spreken met advocaten die samen met collega’s, bijvoorbeeld uit eenzelfde sectie, willen overstappen. Hiervoor geldt wel de randvoorwaarde dat een relevante praktijk wordt meegenomen.

Van Iersel Luchtman Advocaten Van Iersel Luchtman Advocaten behoort met circa 40 advocaten tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. In totaal werken er 60 medewerkers bij het kantoor. De organisatie opereert vanuit Breda en ’s-Hertogenbosch.

De specialisten van de sectie Omgeving & Milieurecht van het advocatenkantoor zijn landelijk erkend om de bijzondere kennis van het omgevingsrecht. Er wordt geadviseerd en geprocedeerd over o.a. bestemmingsplannen en omgevings-vergunningen. En tevens is er bijzondere aandacht voor het milieustrafrecht, met een accent op het afvalstoffen-, bouwstoffen- en meststoffenrecht.

Via de sollicitatiebutton vind je meer informatie en de mogelijkheid om zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.