Maandag®

Jurist ruimtelijke ordening

Locatie
Deze functie is nodig in heel Nederland, aarzel niet om te solliciteren!
Salaris
Range: € 3000,- en € 6000,- Leaseauto
Geplaatst
woensdag 30 november 2022
Sluit
zaterdag 31 december 2022
Functie titel
Juridisch medewerker, Jurist
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, In overleg, Parttime

Werken bij Maandag als jurist

Over de functie

Deze functie is nodig in heel Nederland, aarzel niet om te solliciteren!

Wil je graag een belangrijke bijdrage leveren in de bestemmingsplannen en omgevingsplannen? Geef je graag advies over bijvoorbeeld de APV en andere bijzondere wetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als jurist omgevingsrecht ben je verantwoordelijk voor de procedures op het gebied van handhaving en zorg je ervoor dat bezwaar- en beroepsschriften op de juiste manier verwerkt worden. Ook geef je begeleiding op het gebied van omgevingsvergunningen en heb je een leidende rol bij het wijzigen van bijvoorbeeld bestemmingsplannen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste, pro actieve instelling en heb je een passie voor de omgevingswet. Jij gaat niet achterover zitten en wacht tot het werk jouw kant op komt, nee, jij gaat er vol tegenaan.

Op alles een duidelijke ‘check’?

Hier is wat wij bieden

Een salaris tussen de € 3000,- en € 6000,- op basis van werkervaring. We volgen hierin de gemeentelijke CAO. Pensioenopbouw en vakantiegeld hebben ook een plek op je salarisstrook. Uiteraard krijg je bij ons de wettelijke reiskostenvergoeding, maar een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. 

Functie eisen

  • Afgeronde hbo of wo richting bestuursrecht of planologie
  • Minimaal 32 uur beschikbaar

In een ideale wereld heb je al ervaring opgedaan op gemeentelijk niveau. Zo niet, ook dan kan je bij ons terecht, dan in een Junior functie. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben. En zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want allen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan.

Als je komt werken bij Maandag®, dan detacheren we je bij verschillende opdrachtgevers, die jouw expertise heel hard nodig hebben. Je kunt werken met verschillende doelgroepen of kiezen voor één doelgroep waar je het meeste affiniteit mee hebt. Natuurlijk kom je wel gewoon bij Maandag® in dienst met het uitzicht op een vast contract. Daarnaast vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. We bieden je persoonlijke ondersteuning en opleidingen om je verder te kunnen ontwikkelen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen via de solliciteer button! Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen