(gevorderd) advocaat-stagiair(e)

SCHRÖDER & DRYKONINGEN ADVOCATEN

Schröder & Drykoningen Advocaten is gevestigd in de multiculturele wijk Lombok in Utrecht. We staan in het hart van de samenleving en leveren rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers, zowel betalend als op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Voor indiensttreding uiterlijk per 1 oktober a.s. zijn we op zoek naar een:

(gevorderd) advocaat-stagiair(e).

Aanvankelijk zal je in de algemene praktijk werkzaam zijn. Omdat we hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en aan de persoonlijke groei van onze medewerkers, is op termijn specialisatie wenselijk.

Op dit moment staat voor ons voorop dat je enthousiast bent, dat je bereid bent je mouwen op te stropen en dat je er vol voor wil gaan. Herken je je daarin en heb je je diploma Nederlands recht op zak? Dan nodigen wij je uit om vóór 30 augustus a.s. te solliciteren.

Je sollicitatie met cv kun je per post sturen naar Schröder & Drykoningen Advocaten, t.a.v. mw. mr. D.I.A. Schröder, Vleutensenweg 250-254, 3532 HR Utrecht of per e-mail naar schroder@s3k-advocaten.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd