Jurist Bestuursrecht

Jurist Bestuursrecht - Functie omschrijving

Namens onze opdrachtgever, een middelgroot modern advocatenkantoor, zijn wij op zoek naar een jurist bestuursrecht. Onze opdrachtgever staat voor openheid, transparantie en een no-nonsense attitude ten opzichte van hun klanten en collega’s.

In jouw functie adviseer jij ondernemers en particulieren bij (toekomstige) geschillen over bijvoorbeeld planschades, bouwvergunningen, milieuvergunningen, bestemmingsplannen, subsidiekwesties en WOZ-waarde.

Wil jij onderdeel uitmaken van een modern advocatenkantoor waarbij jij jezelf kunt zijn, jezelf volop kunt ontwikkelen én de mogelijkheid krijgt om klanten echt te leren kennen? Zet jij net als zij graag een stap extra voor de klant? Wij zijn op zoek naar jou!

Jurist Bestuursrecht - Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot toonaangevend advocatenkantoor in de regio en daarbuiten. De clientèle bestaat met name uit ondernemers. Het team bestuursrecht bestaat op dit moment uit zes specialisten met verschillende ervaringsjaren. Samenwerken en collegialiteit worden binnen het team en de gehele organisatie erg belangrijk gevonden. De sfeer op kantoor is professioneel, informeel, modern, dynamisch en laagdrempelig. Hiërarchie, drempels en een nonsense attitude worden niet gewaardeerd. 

Jurist Bestuursrecht - Functie eisen

Bij voorkeur heb jij minimaal 1 jaar juridische ervaring op het gebied van bestuursrecht. Als persoon herken jij jezelf in het voorgaande. Daarnaast ben jij overtuigend, kritisch en stap jij graag buiten je comfortzone. Kortom: wij zijn niet op zoek naar het prototype jurist! Aanstormend talent wordt ook van harte uitgenodigd om te solliciteren mits jij bestuursrechtelijk bent afgestudeerd en jezelf bij uitstek herkent in het voorgaande. Ervaren advocaten die toe zijn aan een nieuwe stap worden ook uitgenodigd om te reageren.

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor advocaten en andere juridische professionals. Kijk voor meer interessante vacatures op https://www.wellington-densmore.com/vacatures.html

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist