Ervaren jurist rechtshulp (38 uur)

Onze organisatie

Zelfrijdende auto’s. Platooning. Drones. De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. En TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar van logistiek en transport.

De missie van TVM? Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat óók voor transportveiligheid. 

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. Maar we doen dat wel vanuit een warme werkomgeving met leuke, inspirerende collega’s.

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen en niet bang zijn voor een uitdaging. Oftewel, die passen bij TVM. 

Bouw jij mee aan de beste verzekeraar voor logistiek en transport? TVM is op zoek naar een:

Ervaren jurist rechtshulp (38 uur)

TVM rechtshulp verzorgt de uitvoering van rechtshulpverzoeken op basis van de rechtsbijstandverzekeringen van TVM verzekeringen. TVM verzekeringen is een niche verzekeraar voor al het goederenvervoer, zowel over de weg als over het water. Verzekerden zijn ondernemers in transport, logistiek, en binnenscheepvaart. TVM rechtshulp staat voor een no-nonsense rechtshulpverlening waarbij het belang van de klant voorop staat.

Wat verwachten wij?

Als jurist van TVM rechtshulp ben je in een team van 5 juristen verantwoordelijk voor de rechtshulpverlening aan verzekerden van TVM verzekeringen. Het is een dynamische functie waarin je zelfstandig werkt met de focus op de klant. Vanuit een proactieve en ondernemende werkhouding streef je het maximaal haalbare (juridische) resultaat voor de klant na. Wil je het verschil voor de klant maken door inzet van je kennis en kunde, dan ben je hier op je plek.

In de praktijk behandel en regel je zelfstandig alle zakelijke rechtshulpverzoeken van de verzekerde klanten van TVM, inclusief dekkingsbeoordeling en treedt je op als belangenbehartiger van de klant. Daarnaast win je advies in en voer je overleg met (externe) deskundigen. Je onderhandelt en maakt afspraken in verband met de afhandeling van het rechtshulpverzoek en je voert gerechtelijk procedures, waarbij je voortdurend de klantverwachting managet. Daarnaast verzorg je de bijbehorende correspondentie en administratie

Functie-eisen:

  • Opleiding op WO niveau (rechten);
  • Minstens 5 - 7 jaar relevante werkervaring;
  • Rechtsgebieden: arbeidsrecht, algemeen civiel en contractueel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zelfstandig, flexibel en collegiaal;
  • Slagvaardig en oplossingsgericht;
  • Empathisch vermogen en onderhandelingsvaardig;
  • Proactief, klantgericht en vasthoudend;
  • Kunnen werken in een veranderende omgeving

Wat bieden wij?
Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn én om te groeien. Samen werken aan onze ambities en samen door ontwikkelen. We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en een premievrij pensioen. Met de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken draagt TVM bij aan een goede balans tussen werk en privé. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en CV o.v.v. het vacaturenummer 2018-169 naar vacature@tvm.nl. Voor vragen en of meer informatie kun je bellen met Mariël Poel, recruiter, via (0528) 29 25 12. Je kunt tot 27 augustus 2018 reageren op de vacature.

Een assessment/persoonlijke test kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Jurist, Zakelijke dienstverlening